Personal Trainer in Lunteren en Barneveld - Dailylicous Voeding &Training
JOUW EIGEN PERSONAL TRAINER IN LUNTEREN EN BARNEVELD

personal-trainer-in-lunteren-en-barneveld

JOUW EIGEN PERSONAL TRAINER IN LUNTEREN EN BARNEVELD

Begeleiding bij sporten en voeding in Barneveld en Lunteren

Wie op zoek is naar begeleiding bij het sporten en het liefst individueel aan de slag gaat, kan bij Dailylicious terecht voor begeleiding van een eigen Personal Trainer.

Expertise Personal Trainer Sabine bij PT-studio Dailylicious

Personal Training draait bij Dailylicious dus niet alleen om sporten.
Begeleiding bij voeding en leefstijl is essentieel voor een blijvend resultaat. De kracht van Dailylicous is dat trainer Sabine Thissen naast trainer ook gewichtsconsulente en vitaliteitcoach is, waardoor jij niet alleen rijst met kip krijgt voorgeschoteld, maar een uitgebalanceerd voedingsschema op maat op basis van wat jij lekker vindt en wat past bij jouw dagelijks leven.

PT-studio van Dailylicious in Lunteren

De PT-studio van Dailylicious is gevestigd in Sportschool WOEST Training in Lunteren. Hier heb je samen met jouw Personal Trainer alle ruimte en toegang tot allerlei materiaal en diverse fitnessapparaten. In deze PT-studio gaat Sabine Thissen graag met je aan de slag. Ook is er een privéruimte om in alle rust coachingsgesprekken te voeren of jezelf te laten meten en wegen.

Wat houdt Personal Training bij Dailylicious in?

Tijdens een Personal Training -traject ga je aan de slag met jouw sport- en voedingswensen. Je kunt bij Dailylicious terecht als je wilt afvallen, aankomen, of als je traint voor een specifiek doel. Na een uitgebreide intake ontvang je een voedingsschema op maat, een app met meer dan 1500 recepten en een ijzersterk trainingsplan.

Voor wie is Personal Training bij Dailylicious geschikt?

Personal Training is geschikt voor iedereen in de regio Lunteren, Barneveld, en Ede. Je kunt bij Dailylicious terecht in de PT-studio in Lunteren, lekker in de buitenlucht gaan trainen, of Sabine komt bij jou thuis.

Ouders, ondernemers, studenten, iedereen is druk. Dus kun je wel wat hulp gebruiken om te starten met sporten en een gezonder leven, neem dan contact op met info@dailylicious.nl.

Tarieven Personal Training in Lunteren en Barneveld

Een intake is altijd kosteloos. Tijdens deze kennismaking geef je aan wat je doelen zijn, wat je huidige voedingspatroon is, en testen we waar je conditioneel staat. Daarna maken we samen een plan. Personal Trainer Sabine gaat voor een blijvend resultaat en zal je zo goed mogelijk adviseren. Meer informatie over de tarieven en trajecten vind je op deze pagina.

Sluit dit niet helemaal bij jou aan? Kijk dan eens bij het overige aanbod van Dailylicious, of bel of mail gerust om af te stemmen wat er mogelijk is.

"Vind jouw Personal Trainer in Lunteren en Barneveld"

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *