Over mij - Dailylicious voeding en training

Sabine Thissen

Gewichtsconsulent en vitaliteitscoach met een passie voor hardlopen

Hallo!

Mijn naam is Sabine Thissen, geboren in 1983 in Barneveld.
Ik ben gek op lekker eten en vind het leuk om maaltijden te bereiden, nieuwe recepten te ontdekken en te experimenteren met voeding.

Soms is dat uitgebreid en sta ik uren in de keuken, maar ik heb een drukke baan en een parttime gezin waardoor ik ook vaak kies voor gerechten die snel klaar zijn. Een parttime gezin? Yep, ik ben stiefmoeder van 2 superleuke pubers!

Natuurlijk eet ik niet alleen maar gezond. Ik ga graag uit eten en ben gek op sushi, tapas, pasta en bbq’en. Een gezellige borrel met vriendinnen sla ik niet snel af. Toch probeer ik constant de juiste balans te vinden tussen voeding waar mijn lichaam iets aan heeft en eten dat eigenlijk alleen maar erg lekker is.

Daarnaast beweeg ik veel. Ik probeer de dag zo actief mogelijk door te brengen en sport een aantal keer per week. Het liefst ga ik lekker naar buiten om te wandelen met de hond, hardlopen, fietsen of volg ik een Crossfit les.

Waarom doe ik dit?

Naast het feit dat gezonde voeding en eten mijn passie is, wil ik graag mensen helpen om te ontdekken hoe je je leefstijl kunt veranderen en zo de weg te vinden naar een gezonder leven, vol energie.

Ik merk dat mensen het lastig vinden om onderscheid te maken tussen voeding en vulling. Vaak denk je een gezonde keuze te maken, maar is dit toch niet helemaal zo. Misleidende reclames en verpakkingen zetten je gemakkelijk op het verkeerde been.

Een gevarieerd voedingspatroon waarin de juiste balans gevonden is tussen verantwoorde keuzes en traktaties zorgt ervoor dat het je geen moeite kost om het vol te houden. Het is niet nodig om een hongergevoel te hebben of om producten uit te sluiten wanneer je gewicht wil verliezen.

Daarnaast zoek ik graag naar een manier die bij je past, tijdens het afvallen, maar ook daarna. Hierdoor verlies je de kilo’s misschien minder snel dan bij populaire crashdiëten, maar je bent ze wel voorgoed kwijt.

Met mijn opleidingen gewichtsconsulente, Vitaliteitscoach en emotie-eten heb ik de basis gelegd voor een succesvol programma. Ik kijk niet alleen naar het voedingspatroon, maar naar de gehele leefstijl. Met mijn ervaring als coach van de afgelopen jaren weet ik hoe ik mensen echt kan ondersteunen bij de veranderen.

Ik vier het leven en geniet, maar zorg ook goed voor mijn meest waardevolle bezit, mijn lichaam!

Mijn gezonde leefstijl

Ik ben ervan overtuigd dat mijn gezonde leefstijl mij sterker, energieker, gezonder en gelukkiger maakt. Ik vind het belangrijk om gezonde keuzes te maken, maar net zo belangrijk om hier op een ontspannen manier mee om te gaan. 

Ik geloof dat een gezonde leefstijl niet uit 100% gezonde keuzes bestaat, maar om de juiste balans. En die balans is persoonlijk, voor iedereen anders. 

Naast mijn kennis over die gezonde leefstijl volg ik ook vooral mijn gevoel. Ik doe alleen de dingen die bij mij passen. Er zijn zoveel regeltjes en verwachtingen rondom onze gezondheid en voeding dat je onmogelijk overal aan kunt voldoen. 

Ik vier het leven en geniet, maar zorg ook goed voor mijn meest waardevolle bezit, mijn lichaam! 

Je gezondheid is onbetaalbaar, investeer hier dus tijd en energie in!

MAAK MET MIJ JOU PLAN OM AF TE VALLEN ZONDER DIEET