Dit is nou eens een snelle maaltijd, maar toch erg voedzaam en lekker. Zelf ben ik erg fan van de kruiden van Euroma, By Jonnie Boer, omdat hier geen zout aan toegevoegd is.
Ingrediënten voor 1 portie:
- 125g AH Verse ravioli ai funghi porcini
- 1/2 rode ui (fijngesnipperd)
- 100g Champignons
- 25g rucola
- 145g tonijn uit blik in water
- 1 teen knoflook
- 1 rode peper (fijngesneden en ontdaan van zaadlijsten)
- 1el olijfolie
- Funghi Trifolatie kruiden (Jonnie Boer/Euroma)
- Beetje parmezaanse kaas
Bereiding:
Snijd de champignons, ui, knoflook en rode peper fijn en bak alles met 1el olijfolie in een koekenpan. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het water uit het blikje waar de tonijn in zit en meng de tonijn door de groente, voeg ook de kruiden toe. Giet de ravioli af. Schep de ravioli door de tonijnsalade. Bestrooi met een beetje parmezaanse kaas.