pizza carpaccio

Recept pizza Carpaccio

Pizza is zo heerlijk makkelijk en lekker! Maar helaas zijn de meeste afhaal- of diepvries varianten niet zo gezond. Dit recept voor pizza Carpaccio is minstens net zo lekker, makkelijk te maken en een stuk gezonder! Deze pizza kan dus ook gewoon doordeweeks en is geen cheatmeal! 

Ik deel het recept met carpaccio, maar je kunt ook bijvoorbeeld kipfilet gebruiken of wat groente voor een heerlijk vegetarisch gerecht. 

Ingrediënten voor 1 pizza
▪️1 Magioni pizza bodem bloemkool
▪️60gr rundercarpaccio
▪️50gr Zonnature groentespread spinazie/pijnboompit
▪️handje rucola
▪️1el pijnboonpitten*
▪️1el parmezaanse kaas (gerasp)*
▪️1citroen
*wanneer er pijnboompitten en kaas bij de carpaccio in de verpakking zitten kun je deze gebruiken. De dressing heb je niet nodig.

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
2. Bak de pizzabodem helemaal af in de oven
3. Besmeer de bodem met de groentespread. Verdeel vervolgens de carpaccio, pijnboompitten en de kaas erover.
4. Was de citroen en rasp een beetje van de schil over de pizza. Leg tenslotte de rucola op de pizza.

Kcal: 610 KH:75gr VET:18gr EIW: 33gr

Heb je dit recept geprobeerd, laat hieronder dan even weten wat je ervan vond of deel even een foto op social media. Super leuk wanneer je mij hier ook even in tagt.

Dagelijks een gezonde maaltijd op tafel?

Laat je inspireren en krijg exclusieve toegang tot meer dan 1500 recepten, een menu afgestemd op jouw doelen, boodschappenlijsten en stel mij al jou vragen.

Meld je nu aan en wordt ook een Dailylicious Foodie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *