Gezonde weekmenu's en recepten met een coach - Dailylicious Foodie

Dagelijks een gezonde maaltijd op tafel?

Laat je inspireren en krijg exclusieve toegang tot meer dan 1500 recepten, gezonde weekmenu's afgestemd op jouw doelen, boodschappenlijsten en contact met een coach!

Meld je nu aan en wordt ook een Dailylicious Foodie!

Dailylicious Foodie

inzicht en inspiratie

Ben je op zoek naar gezonde weekmenu’s en inspiratie voor gezonde recepten? Voor jou klaargezet door een coach? Als Dailylicious Foodie krijg je toegang tot een handige app waarmee afvallen, aankomen en gezonder eten nog nooit zo makkelijk was.

Calorieën tellen is niet meer nodig. Je leert op een leuke, makkelijke en verantwoorde manier met je voedingspatroon om te gaan. Het is geen streng dieet en je moet vooral heel lekker kunnen blijven eten. 

Je krijgt toegang tot 1500+ lekkere recepten, een boodschappenlijstje en kunt zelfs je boodschappen direct thuis laten bezorgen! Gezonde weekmenu’s worden automatisch voor je klaargezet compleet met de recepten en je kunt vragen stellen aan jouw coach.

Dus heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moet gaan eten? Dan is een Dailylicious Foodie abonnement  wat voor jou!

 

met het

Dailylicous Foodie

abonnement:

Gezond eten, maar dan precies zoals jij het wil!

Wie ben ik

Hi, Ik ben Sabine en mijn persoonlijk missie is om alles uit het leven te halen.  Door een gezonde leefstijl en de juiste balans tussen genieten en gezonde keuzes maken voel ik me gezond, fit en zit ik lekker in mijn vel.

Dat is niet altijd zo geweest hoor! Ik was niet fit, had weinig energie en was erg prikkelbaar. Door te onderzoeken waar ik echt gelukkig van word en wat echt belangrijk is voor mij merkte ik hoe een gezonde leefstijl voor mij kon werken en me juist kon ondersteunen. 

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en Vitaliteitscoach en heb mij gespecialiseerd in emotie-eten, gedragsverandering en orthomoleculaire voeding. Ik heb afgelopen jaren al veel vrouwen geholpen om dezelfde verandering door te maken en al deze kennis en ervaring bij elkaar gebracht in mijn HappySize methode en RE-SET programma.

Ik help je graag om op een laagdrempelige manier aan een gezonder voedingspatroon te werken en/of je ideale gewicht te bereiken met het Dailylicious Foodie abonnement.

Sabine Thissen

"Een leuke, makkelijke en verantwoorde manier om met je voedingspatroon om te gaan.

ERVARINGEN MET DE APP

Meld je nu aan en wordt ook een Dailylicious Foodie!

Dailylicous Foodie abonnement

10
/maandelijks*
  • Meer dan 1600 recepten
  • Weekmenu's op maat
  • Contact met en advies van een coach
  • Maandelijks opzegbaar

Veelgestelde vragen

Wanneer je start met de app stelt je coach de app op de juiste manier in om ervoor de zorgen dat de recepten en het weekmenu aansluit bij jouw doelen. Dit kost wat extra tijd en hier rekenen we de inschrijfkosten voor.

Mocht je al gebruik maken van de app omdat je een HappySize coachtraject gevolgd hebt of meegedaan hebt aan de RE-SET maand dan betaal je geen inschrijfkosten.

Zeker, wanneer we dit voor je instellen krijg je alleen recepten die de ingrediënten of producten die jij niet kunt eten ook niet bevatten.

Zeker, wanneer we dit voor je instellen krijg je alleen recepten die voldoen aan die voorwaarden.
Ook wanneer je bijvoorbeeld wel vis eet, maar geen vlees kan dat allemaal ingesteld worden.

Ja! Wanneer dit je doel is zal je coach het aantal kcal berekenen dat geschikt is voor jou en de app op basis hiervan instellen.

Ja! Je coach kan je adviseren en de macronutriënten zo instellen dat je voeding dit doel maximaal ondersteunt. Bijvoorbeeld door meer eiwitten in te plannen dan normaal.

Geen probleem, daar houdt de app gewoon rekening mee!

Nee hoor, de optie voor een weekmenu is vrijblijvend en kan je ook uitzetten.

Je kunt je dan bijvoorbeeld alleen laten inspireren door de recepten,  helemaal zelf een weekmenu maken of je eigen maaltijden gebruiken en invoeren. 

Nog een andere vraag?

Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!