1 op 1 Coaching op maat - Dailylicious voeding en training

1-1 coachtraject

Samen effectief en efficiënt aan jouw doelen werken

Herken jij je hierin?

Gun jezelf een fit lijf

en stop met aanmodderen

Hoe lang neem jij nog genoegen met  een leven waarin je je moe en futloos  voelt. Hoe lang vind jij het nog ok om niet lekker in je vel te zitten? Om onzeker te zijn over je lichaam? Dit is echt niet nodig! Ga aan de slag met het verbeteren van je voedingspatroon en leefstijl en ook jij kunt:

Zo gaan we aan de slag

Kun jij wel wat extra ondersteuning met afvallen gebruiken? In een 1-1 coachtraject onderzoeken we wat jouw knelpunten zijn en kijken we welke stappen je kunt nemen om jouw doelen te bereiken.

De focus ligt bij een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon zodat je jouw ideale gewicht bereikt zonder het gevoel te hebben dat je een dieet volgt. Je werkt aan een betere gezondheid, waardoor je weerstand verbeterd, je energieker en fitter wordt en je lekker in je vel zit.

Met een persoonlijk voedingsplan ga je gelijk aan de slag om je voedingspatroon aan te passen. Je volgt de online HappySize training om je hele leefstijl te verbeteren en tijdens de coachgesprekken bespreken we je voortgang, maken we nieuwe plannen en bespreken we hoe je om kunt gaan met lastige situaties. Met een handige app heb je een weekmenu op maat altijd bij de hand, kun je direct vragen stellen en kun je je laten inspireren door meer dan 1600 recepten.

Mijn werkwijze

Intake
gesprek

We starten met een uitgebreid intakegesprek. Hierdoor krijg ik een goed beeld van de beginsituatie en je doel. Na het gesprek ontvang je een uniek en persoonlijk plan, afgestemd op jouw behoefte, voorkeuren, situatie en doel.

Voedings- plan

Je ontvangt een persoonlijk voedingsplan waarmee je stap voor stap je voedingspatroon verbeterd. In de handige app vind je meer dan 1600 gezonde recepten en kun je eventueel weekmenu's volgen.

Online Training

Je krijgt toegang tot de online academy waarin je de HappySize training kunt volgen. 12 leerzame lesmodules met videolessen en een werkboek met opdrachten. Deze training volg je dus waar en wanneer het jou uitkomt.

1-1 coach- gesprekken

Tijdens de coachgesprekken bespreken we de voortgang en je persoonlijke uitdagingen. Ik geef je tips en advies en stel je plan bij waar nodig. Daarnaast hebben wekelijks contact om je gemotiveerd en gefocust te houden.

Plan een gratis strategiegesprek

Wat levert het je op?

een duurzaam resultaat

Met het coachtraject investeer je echt in jouw toekomst. Na het volgen van een coachtraject heb je:

Als je iets wil hebben wat je nooit hebt gehad, wees dan bereid iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan.

Wat is jouw investering?

COACHTRAJECT

3 maanden
399
incl. BTW
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Persoonlijk voedingsplan met variatielijst
 • 4 COACHAFSPRAKEN ONLINE OF IN DE PRAKTIJK
 • Online training met 12 modules en 20 videolessen
 • 3 maanden toegang tot een handige app met 1500+ recepten en weekmenu's
 • 3 maanden wekelijks contact voor vragen en motivatie
 • BONUS: gratis recepten E-Boek t.w.v. 24.99

Verlengen COACHTRAJECT

3 maanden
199
incl. BTW
 • 3 maanden verlengde toegang tot de online training
 • 4 COACHAFSPRAKEN ONLINE OF IN DE PRAKTIJK
 • 3 maanden toegang tot een handige app met 1500+ recepten en weekmenu's
 • 3 maanden wekelijks contact voor vragen en motivatie

Wie ben ik

hoe kan ik jou helpen

Hi, Ik ben Sabine en mijn persoonlijk missie is om alles uit het leven te halen.  Door een gezonde leefstijl en de juiste balans tussen genieten en gezonde keuzes maken voel ik me gezond, fit en zit ik lekker in mijn vel.

Dat is niet altijd zo geweest hoor! Ik was 10kg te zwaar, niet fit, had weinig energie en was erg prikkelbaar. Door te starten met hardlopen, gezonder te gaan eten en vooral aan de juiste knoppen te gaan draaien verlaagde ik mijn gewicht en vetpercentage en kreeg ik een fit, sterk lichaam. Ik ben letterlijk lichter gaan lopen.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en Vitaliteitscoach en heb mij gespecialiseerd in emotie-eten, gedrag-verandering en sportvoeding. Ik heb afgelopen jaren al veel vrouwen geholpen om een gezonde balans te creëren tussen een gezonde leefstijl en genieten. 

Ik laat je graag ervaren hoe een gezonde leefstijl voor je kan gaan werken en je energie kan geven in plaats van dat het je energie kost. Ik vind dat
het leven te leuk is om er maar half van te kunnen genieten.

Sabine Thissen

Mijn motto: "Eet maar gewoon, dan doe je al gek genoeg"
geen ingewikkelde ingrediënten of uren in de keuken dus.

Referenties

verhalen uit de praktijk

Veelgestelde vragen

Het 1-1 coachtraject is bedoeld voor iedereen die een gezonde leefstijl wil ontwikkelen en zijn/haar ideale gewicht wil bereiken. Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan en bereid om te veranderen. 

Het coachtraject is niet bedoeld om in korte tijd veel af te vallen en dus geen quick fix! In dit traject ga jij werken aan een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl. Hierdoor val je waarschijnlijk minder snel af, maar werk je wel aan een duurzaam resultaat, wat betekend dat je na het traject niet gelijk weer aankomt!

Dat hangt ervan hoeveel je af willen vallen en of je hierbij alleen goed op gang geholpen wil worden of echt samen wil werken tot je nieuwe patronen gewoonten zijn geworden. 

Wanneer je twijfelt kun je een gratis strategiegesprek inplannen, dan kijken we samen even wat het beste bij jou past.

Zeker, je kunt het coachtraject en de verlenging ook in 3 maand termijnen betalen. Handig om een groter bedrag een beetje te spreiden. 

Bij aankoop kun je een betaaloptie naar keuze selecteren. Vervolgens betaal je alleen het eerste termijn bij aanmeldingen en geef je toestemming om alle volgende termijnen automatisch af te laten schrijven.

 

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een deel) van de kosten van dit coachtraject omdat ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Deze vergoeding krijgt vanuit je aanvullende polis, dus betaal je geen eigen risico.

Ben je benieuwd hoeveel jouw verzekeraar vergoedt, of wil je weten welke zorgverzekering je moet kiezen voor het nieuwe jaar? Bekijk het overzicht van vergoedingen door verzekeraars op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Nadat je betaald hebt kun je gelijk een intakegesprek inplannen. Na dit gesprek kan je gelijk starten. 

Nog een andere vraag?

Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!