fbpx

PERSONAL TRAINING

Werk aan een gezond en fit lichaam waar en wanneer jij dat wil!

Waarom Personal Training?

Dailylicous succesformule:

personal training op locatie naar keuze

Locatie naar keuze

Je kiest zelf waar en wanneer je wil trainen. Bij je thuis als de kids slapen,  lekker in het bos of park of in een sportschool. Overdag, ‘s avonds of in het weekend. 

personal training op maat

Training op maat

De trainingen zijn lekker gevarieerd en helemaal aangepast op jouw wensen, doelen en niveau. Kracht, hardlopen, bootcamp, boksen of een mix? Net waar jij zin in hebt.

personal training met voedingsadvies

Voedingsadvies

Voedingsadvies dat net even wat verder gaat dan anders. Een plan op maat, handige app, meer dan 1500 gezonde recepten en een online training!

Personal training met coaching en wegen

Coaching en wegen

Wekelijks een kort coachgesprek met een weegmoment tijdens je training. Motivatie, advies en een stok achter de deur op lastige momenten. 

Wil je Personal Training proberen?

Neem dan contact op en vraag een gratis proefles aan zodat we elkaar kunnen leren kennen! Dit is inclusief intake waarin we jouw doelen bespreken en een plan opstellen.
Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast!

Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast!

Go for it!

De eerste (proef)les is gratis. Hierin maken we kennis en bespreken we je doelen. We doen een aantal oefeningen om te bepalen waar je staat.         
Vervolgens maken we een leefstijl/voedingsplan en trainingsplan om jouw doelen te behalen. Zie jij dit zitten, dan kunnen we samen aan de slag! 

Je maakt de commitment om voor minimaal 3 maanden aan een gezond en fit lichaam te werken, zodat je ook echt resultaat ziet. Daarna kun je eventueel maandelijks opzeggen.

 

Tarieven

Personal Training Duo Training
aantal prijs per maand prijs per maand p.p.
1x per week 240 EUR 160 EUR
2x per week 440 EUR 290 EUR

Minimale looptijd van 3 maanden. Daarna maandelijks opzegbaar

Veelgestelde vragen

Wanneer jij op een effectieve en duurzame manier aan een gezond en fit lichaam wil werken is Personal Training zeker iets voor jou! 

Ik train en coach voornamelijk vrouwen die naast trainen ook doelen hebben op gebied van het verbeteren van hun voedingspatroon en leefstijl en graag af willen vallen. Voeding is een essentieel onderdeel van Personal Training bij Dailylicious

Een training duurt in totaal 60min. Het korte coachgesprek en weegmoment vallen hier binnen en duren ongeveer 10min. Wanneer je 2x per week traint heb je maar 1 weegmoment.

Personal Training kan gegeven worden in de regio’s Barneveld – Ede – Amersfoort. Rondom Barneveld kom ik graag bij je thuis, of op een buiten locatie bij je in de buurt. Woon je verder weg dan kunnen we trainen in de bossen van Lunteren en Barneveld of op in een sportschool in Lunteren.

Voor het beste resultaat moet je 2-3 keer per week trainen. Dit hoeven niet allemaal Personal Trainingen te zijn. Je kunt PT goed combineren met andere sporten of zelfstandig trainen. Je kunt extra trainingen ontvangen die je zelf thuis of in de sportschool kunt doen.

Zeker, maar we trainen wel aangepast. Train je al met mij en raak je zwanger, geef dit dan zo snel mogelijk aan!

Ja, ook na de bevalling kunnen we samen trainen. Juist dan is Personal Trainen erg aan te raden. Onder begeleiding bouw je de belasting heel rustig weer op en doen we oefeningen die bij jou en je herstel passen.
Oja, en ik kom graag bij je thuis, kan je baby lekker slapen terwijl je traint. 

In de meeste gevallen wel. We belasten die spieren / gewrichten minder en zoeken alternatieve oefeningen. Ik denk hierin graag met je mee en wanneer jij toestemming geeft overleg ik met je fysio/arts hoe we het beste te werk kunnen gaan.

Wanneer je uiterlijk 24uur voor je training afzegt kan je de training op een ander moment binnen 4 weken inhalen.

Tijdens vakantie overleggen we even of de lessen in te halen zijn, of er gepauzeerd kan worden.

Contact?

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een proefles en ontdek of mijn aanpak bij je past!