Gele curry met garnalen en noodles

Curry gerechten zijn een van mijn guilty pleasures! Helaas zijn ze vaak niet echt mager door de kokosroom en de vele toegevoegde suikers in de currypasta’s. Dit curry gerecht is geen origineel gerecht, maar de smaak is erg goed en deze variant is wel lekker verantwoord!

Ingrediënten voor 1 portie:

  • 200gr wokgroenten naar keuze
  • 65gr volkoren noodles
  • 100gr garnalen
  • 2el Curry Madras kruiden van Jonnie Boer
  • 100ml kokosmelk light
  • 1el bloem
  • 100ml kippenbouillon
  • 1el olijfolie

Bereiding:

  1. Bak de groenten in de olijfolie ongeveer 5-10 minuten
  2. Voeg de bloem en de curry madras kruiden toe en roer goed door.
  3. Voeg de bouillon toe en laat ongeveer 20 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Voeg de kokosmelk en de garnalen toe en verwarm nog even door.
  5. Kook de noodles volgens de bereidingswijze op de verpakking
  6. Schep de noodles in een kom en schep de saus eroverheen.

Eet smakelijk!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *