WandelWorkout - Dailylicious voeding en training

Wandel Workout

Wandelen en spierversterkende oefeningen in de frisse buitenlucht

Wandel Workout

Tijdens een Wandel Workout les gaan we in verschillende tempo’s wandelen en doen we tussendoor spierversterkende oefeningen. Hierdoor verbetert je conditie, en wordt je fysiek fitter. Je beweegt lekker in de frisse buitenlucht en kan tussendoor nog bijkletsen ook! Heerlijke manier om de week te starten en je dag af te sluiten. De lessen starten op wisselende locaties, maar altijd in Barneveld.

Wil je echt weer wat gaan doen, maar trekt een sportschool je niet en vind je bootcamp en hardlopen nog net even te heftig of te belastend? Dan is de Wandel Workout echt iets voor jou! 

Wil je Wandel Workout proberen?

Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. Loop met ons mee en ontdek of het wat voor je is. 

Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast!

Aanmelden en tarieven

elke maandag

19:00uur

Barneveld

De trainingen zijn op maandagavond van  19:00-20:00 en worden gegeven op wisselende locaties in Barneveld. In een groepsapp communiceren we elke week de startlocatie.

10 trainingen

75
eenmalig
  • 10 lessen van 60 min
  • Vaste data en tijden
  • 12 weken geldig

Veelgestelde vragen

Een Wandel Workout training duurt 60 minuten. We wandelen 3-5km in verschillende tempo’s en onderbreken het wandelen om spierversterkende oefeningen te doen.
We gebruiken hiervoor de dingen die we onderweg tegen komen of die we meenemen. Denk aan bankjes, muurtjes en elastieken.

Het is vergelijkbaar met bootcamp, alleen zonder rennen en zware gewichten.

De oefeningen zijn zo aan te passen dat iedereen mee kan doen. 
Voor het wandelen is het echter wel belangrijk dat je al minimaal 30min aaneengesloten kunt wandelen.

Zorg voor goede sportschoenen en kleding waarin je lekker kunt bewegen. Daarbij is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. denk aan een lampje, reflecterende kleding of hesje.

Water en een handdoek mag, maar is niet verplicht. Hou er rekening mee dat je alles wat je meeneemt ook zelf met je meedraagt de hele training.

Telefoon of sleutels kun je bij mij inleveren, die zal ik, in een rugtas, bij me houden

 

Zeker, alleen bij extreme weersomstandigheden of onweer kunnen we besluiten om de les te verplaatsen. Bij regen gaan we gewoon lekker trainer, je moet daarna toch douchen 😉

Zeker, waar nodig zal ik je aangepaste oefeningen aanbieden. Raak je tijdens een serie zwanger, geef dit dan zo snel mogelijk aan!

Let op; je moet nog wel 30min kunnen wandelen.

Ja, ook na de bevalling kan je meedoen, mits je 30 minuten aaneengesloten kunt wandelen. De oefeningen passen we voor je aan waar dat nodig is.

Dat hangt helemaal van de blessure af.  Neem even contact op dan kijken we even naar jou specifieke situatie. 

Op dit moment zijn de lessen nog niet op een ander moment in te halen omdat ik niet zeker weet wanneer de volgende serie start.
Kan je niet, kan ik je dus geen tegoed of geld terug geven. Kijk goed of je op de geplande data kan, en zie het vervolgens als een stok achter de deur om ook elke week te komen!

Gratis proefles

Twijfel je? Meld je aan voor een gratis proefles en ontdek of de Wandel Workout iets voor je is.

elke maandag

19:00uur

Barneveld