Mexicaanse lunchbowl

Mexicaanse vibes met deze lunchbowl met bonen, avocado en hummus! Lunchbowl? Ja, gewoon een salade uit een rond schaaltje ipv een bord🤣.

Maar goed.. door naar de ingrediënten en de bereiding..

Ingrediënten voor 1 bowl:
▪️30gr bulgur
▪️30gr spinazie
▪️30gr mais
▪️30gr wortel julienne
▪️6 cherrytomaten (ong 😉)
▪️50gr Hummus naturel
▪️70gr kidneybonen uit blik
▪️1/2 avocado
▪️1tl picadello kruiden

Bereiding:
1. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer na het afgieten de kruiden erdoor
2. Spoel de bonen en het mais even af in een vergiet en laat uitlekken.
3. Was de spinazie en tomaten
4. Snij de tomaat en avocado in stukjes.
5. Verdeel alles mooie over een schaal en voeg ook de hummus toe.

 

Kcal: 466 KH: 50gr VET: 22gr EIW: 17gr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *