Beter hardlopen? Doe de Lopers Leefstijl Analyse - Dailylicious voeding en training

Beter hardlopen?

Vraag de Lopers Leefstijl Analyse aan en loop sneller, langer en fijner!

Lopers Leefstijl Analyse

beter hardlopen met één compleet advies

Train je regelmatig maar heb je het idee dat iets je progressie in de weg staat? Wil je je goed voorbereiden op het volgende loopevenement?  Met de uitgebreide Lopers Leefstijl Analyse laat ik je zien welke aanpassingen ervoor gaan zorgen dat jij je volgende doel gaat halen! 

Herken jij je hierin?

lopers leefstijl analyse plan

Zoek je het zelf uit?

Of wil gelijk aan de slag met een goed en persoonlijk advies?

Hoe zou het zijn als:

"voeding is brandstof - eet je beter, loop je beter"

Waarom dit uniek is

Hoe werkt het:

Stap 1: De voorbereiding

Nadat je de Lopers Leefstijl Analyse aangevraagd hebt, ontvang je een intakeformulier en hou je een week lang bij wat je eet en hoe je traint. Dit kan in een handige app. Na die week mail je mij het formulier en plannen we een online intakegesprek in. 

Stap 2: Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek nemen we het ingevulde formulier en je eet- en trainingsdagboek samen door. We bespreken naast voeding en training ook zaken als gewicht, gezondheid, rust, slaap en stress. Na het gesprek heb ik een compleet beeld van je huidige leefstijl en trainingsaanpak.

Stap 3: Het advies

Na het intakegesprek stuur ik je mijn advies in een overzichtelijk rapport. Je kunt dit rustig doorlezen. Ik neem nog even contact met je op voor vragen of om een persoonlijke toelichting te geven.

lopers leefstijl analyse kosten

€ 79,-

Lopers Leefstijl Analyse

Een persoonlijk leefstijladvies waarin de pijlers training, voeding en leefstijl alle drie meegenomen worden. Het resultaat is een compleet advies dat je gaat helpen jouw hardloopdoel te behalen! 

Niets te verbeteren? Dan krijg je je geld terug!

4.7/5

En je krijgt ook nog een leuke bonussen:

Niets te verbeteren? Dan krijg je je geld terug!

garantie_zegel-300x202.png-niet-goed-geld-terug
lopers leefstijl analyse recept

"goed trainen is net zo belangrijk als goed herstellen"

Wie ben ik

hoe kan ik jou helpen

Hi, Ik ben Sabine en mijn persoonlijk missie is om alles uit het leven te halen.  Door een gezonde leefstijl en de juiste balans tussen genieten en gezonde keuzes maken voel ik me gezond, fit en zit ik lekker in mijn vel.

Dat is niet altijd zo geweest hoor!
Ik was 10kg te zwaar, niet fit, had weinig energie en was erg prikkelbaar. Door te starten met hardlopen, gezonder te gaan eten en vooral aan de juiste knoppen te gaan draaien verlaagde ik mijn gewicht en vetpercentage en kreeg ik een fit, sterk lichaam. Ik ben letterlijk lichter gaan lopen.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, Vitaliteitscoach, hardlooptrainer en sportvoedingsdeskundige. Maar bovenal dus een hardloopster die begrijpt waar jij nu staat en waar je graag naar toe wil.

Ik laat je graag zie hoe je een gezonde lopers leefstijl creëert die voor je gaat werken en je energie geeft in plaats van je energie kost. Zodat je meer uit je trainingen kunt halen en je doel kunt bereiken. Ik vind dat het leven te leuk is om er maar half van te kunnen genieten

Sabine Thissen

Veelgestelde vragen

Deze analyse bekijkt je huidige leefstijl, voedings- en trainingsschema en geeft je een advies in verbeteringen die je echt gaan helpen je doel te bereiken. Hiermee kun je vervolgens zelfstandig aan de slag.

De Lichter Lopen training kan een vervolgstap zijn op de analyse wanneer je ook af wil vallen. Hiermee ga je 12 weken intensief met jouw doel aan de slag.

Dat bepaal je zelf.

De gesprekken kunnen via een online videogesprek plaatsvinden, maar je mag ook langskomen bij mij in de praktijk.

 Ja, dat kan tijdens het intakegesprek en tijdens de toelichting van jouw Leefstijlplan.

Nee, de analyse betaal je in 1x en vooraf. 

 

Direct! Nadat je betaald hebt ontvang het intake formulier en handleiding voor het bijhouden van je voedingsdagboek. 

Nog een andere vraag?

Heb je een andere vraag?
Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

lopers leefstijl analyse kosten

€ 79,-

Lopers Leefstijl Analyse

Een persoonlijk leefstijladvies waarin de pijlers training, voeding en leefstijl alle drie meegenomen worden. Het resultaat is een compleet advies dat je gaat helpen jouw hardloopdoel te behalen! 

Niets te verbeteren? Dan krijg je je geld terug!

4.7/5