Afvallen met hardlopen - Lichter Lopen online trainingsprogramma

Leer hoe je voeding en training in balans brengt

start met afvallen met hardlopen en verbeter gelijk je hardloop prestaties

Herken jij je hierin?

afvallen met hardlopen meer energie

Blijf jij graag diëten?

Of wil je leren hoe je een gezonde balans aanbrengt zodat je afvalt en je fit voelt?

Hoe zou het zijn als:

Wie ben ik

hoe kan ik jou helpen

Hi, Ik ben Sabine en mijn persoonlijk missie is om alles uit het leven te halen.  Door een gezonde leefstijl en de juiste balans tussen genieten en gezonde keuzes maken voel ik me gezond, fit en zit ik lekker in mijn vel.

Dat is niet altijd zo geweest hoor!
Ik was 10kg te zwaar, niet fit, had weinig energie en was erg prikkelbaar. Door te starten met hardlopen, gezonder te gaan eten en vooral aan de juiste knoppen te gaan draaien verlaagde ik mijn gewicht en vetpercentage en kreeg ik een fit, sterk lichaam. Ik ben letterlijk lichter gaan lopen.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, Personal Trainer, hardlooptrainer en sportvoedingsdeskundige. Maar bovenal dus een hardloopster die begrijpt waar jij nu staat en waar je graag naar toe wil.

Ik laat je graag zie hoe je een gezonde lopers leefstijl creëert die voor je gaat werken en je energie geeft in plaats van je energie kost. Zodat je succesvol gaat afvallen met hardlopen. Ik vind dat het leven te leuk is om er maar half van te kunnen genieten

"Het leven begint vanaf het moment dat je gezond gaat eten"

Lichter Lopen online training

€ 197,-

of €68,- per maand (3 termijnen)

Lichter Lopen cursus

Het online trainingsprogramma Lichter Lopen leert je hoe je een gezond voedingspatroon ontwikkelt en op de juiste manier traint.  Je bereikt hiermee je ideale gewicht en gaat letterlijk lichter lopen! Afvallen met hardlopen is leuk en gezond

4.7/5

Na het trainings programma heb je dit bereikt:

Gezonder eten

Je weet wat je lichaam nodig heeft en hoe je een gezond voedingspatroon volgt wat bij jou past. Ook weet je hoe je kunt blijven genieten van eten.

Lager gewicht

Je bent afgevallen. Hoe veel is niet te beloven, maar gemiddeld vallen mensen 10kg af met dit programma.

Beter hardlopen

Je weet alles over trainingsvormen en wat de beste voeding is voor en na je training. Zodat je effectiever traint en hersteld.

Waarom deze training uniek is

Dit ga je leren in de training:

Module 1: Voorbereiding

Hierin ga je aan de slag met een goede voorbereiding. Je maakt een concreet en haalbaar plan zodat je weet wat je doel precies is en hoe je daar gaat komen. Je kiest een trainingsschema en gaat aan de slag met de voedingsapp.

Module 2: Afvallen en gezonde voeding

In deze module leer je alles over voeding en afvallen. Wat precies een gezond voedingspatroon is. Hoe het zit met koolhydraten, vetten en eiwitten. Hoe je zorgt voor een negatieve energiebalans. Welke energiebronnen je lichaam gebruikt tijdens het trainen en je leert etiketten lezen, zodat je weet wat je eet. 
In deze module ga je ook je patronen en gewoonte veranderen die je niet helpen om je doel te bereiken.

Module 3: Training en mindset

Welke trainingen zijn er allemaal en waar zijn ze goed voor? Dat komt in deze module aan bod. Je leert over verschillende trainingsprikkels, supercompensatie, herstel en trainen op hartslag.
Ook besteden je in deze module weer aandacht aan je mindset door te leren hoe je de regie kunt pakken en je verantwoordelijkheid voor jou gedrag moet nemen. Tenslotte volg je een les over stress en leer je wat de impact van stress op jouw gezondheid en hardloopprestaties kan zijn!

Module 4: Voeding en hardlopen

Tijd voor verdieping! Je leert over sportvoeding en supplementen. Het belang van voldoende vocht en de beste voeding rondom je trainingen. Je leert dus hoe je meer uit je trainingen kunt halen, beter kunt herstellen en minder last krijgt van je darmen onderweg door voeding.

Module 5: Beter lopen

Je leert over een goede loophouding en techniek. We bespreken het nut van krachttrainingen en core stability oefeningen. En je leert meer over je ademhaling tijdens het lopen.

Module 6: Mindset

Je sluit af met een mindset module. Je leert over de kracht van je gedachten en hoe je dit inzet om jezelf te motiveren. Je gaat aan de slag met een positieve mindset en stopt met zelfmedelijden. Door deze module sluit je met een super goed gevoel af en heb je vertrouwen in de toekomst!

En je krijgt ook nog leuke bonussen:

gezond en lekker eten

verhalen uit de praktijk

afvallen met hardlopen trainingsprogramma

Dit zit er allemaal bij de Lichter Lopen cursus

  • Een persoonlijk intakegesprek, telefonisch of via Zoom.
  • Een online training van 20 videolessen over voeding, hardlopen en mindset die je helpen om je doel te bereiken.
  • 12 weken toegang tot een super handige app met inspirerende, gezonde recepten met normale ingrediënten
  • voedingsschema’s en trainingsschema’s om doelgericht aan de slag te gaan
4.7/5

Vond je het niks? Dan krijg je je geld terug!

Ik heb al meer dan 150 mensen begeleid naar een gezond gewicht en weet daarom bijna zeker dat deze training ook jouw gaat helpen. Mocht je echter niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14-dagen je geld terug vragen. Zonder gedoe storten we direct het hele bedrag terug.

"Afvallen begint in je hoofd, met het maken van een keuze en ja te zeggen tegen de consequenties"

Veelgestelde vragen

Deze online training is voor jouw geschikt als:

JA: je een recreatieve hardloper bent die een gezond voedingspatroon wil ontwikkelen en af wil vallen

JA: Als je wil starten met hardlopen, een gezond voedingspatroon wil ontwikkelen en af wil vallen.

NEE: Als je snel, veel af wil vallen. De Lichter Lopen methode is niet bedoeld om in korte tijd veel af te vallen en dus geen quick fix!

NEE: Als je niets met hardlopen hebt

NEE: Als je persoonlijke begeleiding zoekt. Kijk dan eens bij het 1-1 coachtraject

Dat bepaal je zelf.

Je krijgt 12 weken gratis toegang tot de app met recepten en weekmenu’s. Je doorloopt de training in je eigen tempo en behoudt 1 jaar toegang tot de online omgeving. Wel zou ik er minimaal 12 weken voor uittrekken omdat dat toch echt wel de minimale tijd is om je patronen te veranderen. 

 Ja, dat kan altijd. Bij de online training zitten geen persoonlijke coachgesprekken, maar via de app kun je mij korte vragen stellen.

In de besloten facebookgroep kun je mij (en anderen) je vragen stellen, je successen delen en hier  motiveren we elkaar!

Ook mag je gratis deelnemen aan de Webinar “motiveren kun je leren” (waarin je vragen kunt stellen).

En mocht je er echt niet uitkomen, kunnen je een kort SOS telefoongesprek aanvragen.

Zeker, je kunt de coachtrajecten ook in 3 maand termijnen betalen. Handig om een groter bedrag een beetje te spreiden. 

Bij aankoop kun je een betaaloptie naar keuze selecteren. Vervolgens betaal je alleen het eerste termijn bij aanmeldingen en geef je toestemming om alle volgende termijnen automatisch af te laten schrijven. Je betaald hier wel wat extra voor.

 

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een deel) van de kosten van deze online training omdat ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Deze vergoeding krijgt vanuit je aanvullende polis, dus betaal je geen eigen risico.

Ben je benieuwd hoeveel jouw verzekeraar vergoedt, of wil je weten welke zorgverzekering je moet kiezen voor het nieuwe jaar? Bekijk het overzicht van vergoedingen door verzekeraars op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Let even goed op of de vergoeding ook geldig is bij online programma’s.

Direct! Nadat je betaald hebt ontvang je jouw inloggegevens voor de online training en de app.

Lichter Lopen online training

€ 197,-

of €68,- per maand (3 termijnen)

Lichter Lopen cursus

Het online trainingsprogramma Lichter Lopen leert je hoe je een gezond voedingspatroon ontwikkelt en op de juiste manier traint. Je bereikt hiermee je ideale gewicht en gaat letterlijk lichter lopen! Afvallen met hardlopen is leuk en gezond!

4.7/5

Nog een andere vraag?

Heb je een andere vraag over afvallen met hardlopen of deze cursus?
Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!